söndag 10 juli 2011

Elak lapp i tvättstugan

Det var nästan så att jag tänkte skriva en lapp.. måste nog ta och göra det iallafall. 

det sista som blev kvar igår i med tvätten var en matta, så jag slängde in bara den i tvättmaskinen. Nu har dom ju fixat så bra att strömmen bryts efter kl 21.00. helt okej tycker jag eftersom man inte får tvätta efter det klockslaget. men de borde verkligen ha någon slags strömbrytare som slås på tillfälligt om man vill få UPP maskinen och ta UT kläderna man tvättat!
I förra lägenheten hade de en sån knapp/strömbrytare som de har till lamporna, som slås av efter en liten stund igen, bara för att man skulle kunna få upp maskinen efter att man tvättat klart så man slipper lägga i en ny femma.jättebra ju!
Men så har dom ju inte här nu. förut har det gått att tvätta utan att lägga i nån femma, nån har väl kommit på det nu, men inte tänkt till ordentligt.
eller så ska man ställa klockan så att man precis kommer ner när maskinen är klar? .... bahh..
femman räcker i 60 min, så om jag då tvättar en 60-tvätt så ska jag stå där och öppna på en gång den är klar? nä jag bor inte i tvättstugan när jag har bokat den.


jag tycker att man ska kunna hämta tvätten när man vill på kvällen, sålänge man inte tvättar efter nio då. vad spelar det för roll om jag hämtar tvätten halv tio eller nio liksom? gå upp och ner för trapporna får jag ju göra vilken tid på dygnet jag vill.

nä vi får hämta mattan imorgonbitti istället, för innan dess så går det inte att komma in i tvättmaskinen...
BRA!!!
tur det bara var en matta...




sådär.. nu känns det lite bättre =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar